Carplovepark_4db_tó
Település: Gödöllő
Régió: Pest megye
Kapcsolattartó:
Telefon: +36 30 398 1889
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://www.carplovepark.com/
Vízterület nagysága: 8 ha
Adatlap frissítve: 2015-05-02 14:18:43
Forrás: http://www.carplovepark.com/
Catch & Release: Fogd meg és engedd vissza jeggyel rendelkezik a tó : Sportjegy
Csónak használati lehetőség : Nincs megadva
A végszerelék behordása engedélyezett : Nincs megadva
Sátorozási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett : Nincs megadva
Parkolási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett : Nincs megadva
A bojlisállások különálló horgászhelyek : Nincs megadva
Bojlis horgászállások száma : Nincs megadva
Szép kártya elfogadás : Nincs megadva
Zuhanyozási lehetőség :
GPS északi szélesség /lat (fok) : 47.560000
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 19.377609
Rekordfogások :
Nincs megadva Nincs megadva Nincs megadva Nincs megadva Nincs megadva

Általános ismertető
Tavaink:

1-es, Rocky-tó
---------------------------
Az 1-es (Rocky-tó) partján gépkocsi parkolására is alkalmas tágas hely kínálkozik mozgáskorlátozott sporttársaink számára. A telepítés bátran nevezhető „szuper intenzívnek”, hiszen a másfél hektáron több mint húsz mázsa, másfél és 4 kilogramm közötti ponty került kihelyezésre. Az 1-es tóra váltott jegy érvényes az 2-es tóra (Bumeráng-tó) is! A parkoló 20 méterre található a tó partjától. A felszerelés kipakolásának megkönnyítésére kézikocsi használható a parkoló és a horgászhely közötti fuvarozásra. Használat után a kézikocsit kérjük a parkolóba visszavinni, hogy mások is használni tudják! Amennyiben a sporttársak vendégeket várnak, akkor kérjék meg őket, hogy a gépjárműveiket a főbejárat előtti parkoló részen hagyják, és gyalogosan közlekedjenek a park területén.

2-es, Bumeráng-tó
---------------------------
A 2-es (Bumeráng-tó) csak alakjában tér el a Rocky-tótól, amiről a nevét is kapta, minden másban megegyezik azzal. A telepítés itt is „szuper intenzív”, hiszen a másfél hektáron több mint húsz mázsa, másfél és 4 kilogramm közötti ponty került kihelyezésre. A 2-es tóra váltott jegy érvényes az 1-es tóra is! A parkoló 20 méterre található a tó partjától. A felszerelés kipakolásának megkönnyítésére kézikocsi használható a parkoló és a horgászhely közötti fuvarozásra. Használat után a kézikocsit kérjük a parkolóba visszavinni, hogy mások is használni tudják! Amennyiben a sporttársak vendégeket várnak, akkor kérjék meg őket, hogy a gépjárműveiket a főbejárat előtti parkoló részen hagyják, és gyalogosan közlekedjenek a park területén.


3-as, BigPonty-tó
---------------------------
A 3-as (BigPonty-tó) 2014.05.05 naptól hivatalosan is megnyitotta kapuit a nagyhalas horgászok előtt. Jellemzően bojlis, és feederes pálya, ahová az olyan horgászokat várjuk, akiknek nem okoz gondot ha ilyen terjedelmes ellenfél akad a horgára. A parkoló 20 méterre található a tó partjától. A felszerelés kipakolásának megkönnyítésére kézikocsi használható a parkoló és a horgászhely közötti fuvarozásra. Használat után a kézikocsit kérjük a parkolóba visszavinni, hogy mások is használni tudják! Amennyiben a sporttársak vendégeket várnak, akkor kérjék meg őket, hogy a gépjárműveiket a főbejárat előtti parkoló részen hagyják, és gyalogosan közlekedjenek a park területén.

Horgászat csak a BigPonty-tóra váltott jegy birtokában engedélyezett (horgászhelyek lefoglalhatóak telefonos egyeztetés útján illetve érkezési sorrendben, személyesen a halőrháznál).
Horgászni kizárólag a 8 darab számozott stégekről, valamint a két számozott (5-6) vízparti helyekről lehet.

4-es, Szórakozta-tó
---------------------------
Az 4-es (Szórakozta-tó) az afrikai harcsák otthona. A telepítés bátran nevezhető „szuper intenzívnek”, hiszen a 0,2 hektáron több mint 4 mázsa, másfél és 5 kilogramm közötti nyolcbajuszú került kihelyezésre. Mindhárom másik tóra váltott jegy érvényes az 4-es tóra (Szórakozta-tó) is! A parkoló 20 méterre található a tó partjától. A felszerelés kipakolásának megkönnyítésére kézikocsi használható a parkoló és a horgászhely közötti fuvarozásra. Használat után a kézikocsit kérjük a parkolóba visszavinni, hogy mások is használni tudják! Amennyiben a sporttársak vendégeket várnak, akkor kérjék meg őket, hogy a gépjárműveiket a főbejárat előtti parkoló részen hagyják, és gyalogosan közlekedjenek a park területén.
Horgászat Árak
Általános horgászrend
http://www.carplovepark.com/horgaszrend/
Környék leírása
Megközelíthetőség
A Carplove Park (régi nevén Silver Club) Gödöllő és Isaszeg között a vasúti átjárónál található.
Megközelítés

Isaszeg felől gépjárművel érkezve a (második) vasúti átjáró után kb. 30 méterrel, a záróvonal megszűnése után kell balra befordulni a murvás útra (utcakép a lefordulás helyéről: http://goo.gl/Em94Hc), majd azon a főúttal párhuzamosan (Isaszeg felé) visszafelé haladni mintegy 40 métert a jobbra található bejáratig, ami pontosan a vasút átjáróval szemben van.

Gödöllő felől érkezve a vasúti átkelőhely második előjelző táblája után kell lehajtani a jobbra párhuzamosan tovább futó murvás útra (utcakép a lefordulás helyéről: http://goo.gl/Xu7SRl), majd tovább haladni mintegy 40 métert a jobbra található bejáratig, ami pontosan a vasút átjáróval szemben van.
Térkép
Cím
Helyszín: Gödöllő (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve
Videók
1-es tó
3-as tó
3-as tó
3-as tó