Pontyozó Horgásztó-Dunavarsány
Település: Dunavarsány
Régió: Pest megye
Kapcsolattartó: Pontyozó horgásztó
Telefon: +36709450459
Telefon: +36703204815
e:mail: mutat
Internet: http://www.pontyozohorgaszto.hu
Vízterület nagysága: 4 ha
Adatlap frissítve: 2018-04-24 17:42:02
Forrás:
Catch & Release: Fogd meg és engedd vissza jeggyel rendelkezik a tó : Bojlis és sportjegy
Csónak használati lehetőség :
A végszerelék behordása engedélyezett :
Sátorozási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett :
Parkolási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett :
A bojlisállások különálló horgászhelyek :
Bojlis horgászállások száma : 30
Szép kártya elfogadás :
Zuhanyozási lehetőség :
GPS északi szélesség /lat (fok) : 47.271217
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 19.049933
Rekordfogások :
Nincs megadva Nincs megadva Nincs megadva Nincs megadva Nincs megadva

Általános ismertető
Dunavarsány szívében a Pontyozó Horgásztó 24 órás nyitvatartással megnyitotta kapuit a horgászni és kikapcsolódni vágyók részére!

Az 51. számú főútról letérve csupán 10 perces autóútra Dunavarsány szívében, közel 8 hektáros idilli környezetben várjuk kedves vendégeinket.

A vízterület, több mint 3,5 hektár, melyen 40 horgász zavartalul és kényelmesen tud horgászni.

A Horgásztó nyári időszakban 24 órás nyitvatartással, valamint hozzá tartozó Non-stop működő büfével várja vendégeit.

Rendszeres telepítéssel biztosítjuk a megfelelő halálományt melyet az átlagos 1,9 - 4,5 méter vízmélységhez viszonyítunk.

A nagyobb családosok, baráti társaságok részére " Családi horgászhelyet " biztosítunk, melynek mérete az átlagos állások 3 szorosa, valamint gyönyörű zöld terület övezi. Azon családtagok akik nem horgásznak, szabadon élvezhetik a parkosított területet, mely lehetőséget biztosít tollasozásra, labdajátékra, napozásra, vagy éppen egy zavartalan könyvolvasásra megbújva a fákkal ölelt árnyékos területen.

Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség a kijelölt területen , melyhez igény szerint tüzifát is biztosítunk térítés ellenében.

A terület adottsága lehetőséget biztosít sátorozásra is, így akár több napon keresztül is élvezheti tavunk nyújtotta élményeit.

Non-stop működő Boltunkban a horgászathoz szükséges alábbi kellékek, valamint termékek megvásárolhatók:

Etető, Pufik, Giliszta, Csonti

Szerelék, Horog, Úszó , Damil
Merevítő szák

Pontymatrac
Zsebpeca, Kapásjelzők

Célunk,hogy a hozzánk ellátogató horgászok és családtagjaik zavartalan pihenésben részesüljenek és pozitív élményekkel legyenek a vendégünk legközelebb is!Kellemes Pihenést és örömteli pillanatokat kíván a Pontyozó Horgásztó vezetősége !
Horgászat Árak
Általános horgászrend
SZABÁLYZAT :

A Horgásztó szabályzata a Horgásztóra történő belépéssel / jegy vagy bérlek megvásárlásával kerül elfogadásra.

A tavon horgászni a tárgyévre vonatkozó szabályok, előírások ismeretében, illetve állami jegy és napijegy birtokában lehetséges. A Napijegy a halőrháznál váltható
A Horgászat megkezdése elött a horgász köteles ellenőrizni a horgászhely tisztaságát. Amennyiben szemetet talál a horgászhelyen, úgy a horgászhelyen talált szemetet, hulladékot a horgász köteles a horgászat megkezdése előtt szemetes zsákba összegyűjteni, a horgászat alatt keletkező hulladékot összegyűjtve tárolni és azt a horgászat befejeztével a területen elhelyezett hulladéktárolókba helyezni. Cigaretta csikkeket eldobálni tilos!
Gépkocsival való behajtás a horgászoknak akkor lehetséges, amennyiben beleegyeznek hogy távozáskor az autó átvizsgálásra kerülhessen! A látogatók gépjárműveit minden esetben kérjük a parkolóban hagyni!i
Horgászni KIZÁRÓLAG a horgászatra kijelölt helyeken engedélyezett!
A nagytestű halaink védelme érdekében kötelező a pontymatrac vagy halbölcső használata! Ezek valamelyike megléte nélkül nem lehet megkezdeni a horgászatot! (amennyiben nem áll rendelkezésre halbölcső vagy pontymatrac, úgy az a büfében is bérelhető)
A napijegyet távozáskor kötelező leadni a halőrnek, tulajdonosnak.
A horgásztó területén horgászni, pihenni, csak mások nyugalmának megzavarása nélkül engedélyezett! Hangosan énekelni, kiabálni, zenét nagy hangerővel hallgatni TILOS!
Horgászni felnőtteknek 2 db bottal, 2-2 horoggal lehet!
Horgászni Ifjúságiaknak (18 éves korig)1 db bottal, 1 horoggal lehet!
Gyermek horgászat (8 éves korig) 1 db bottal, 1 kis méretű horoggal, úszókészséggel és nagykorú felügyelete mellet lehet!
4 kg feletti halak nem vihetők el! Ezeket a halakat kifogójukkal együtt lefényképezzük, a halat leápoljuk, és visszaengedjük. Kifogott halak cseréje, átadása- ajándékozása szigorúan TILOS !!
A kifogott halat a tartószákba helyezés után közvetlenül fel kell jegyezni a napijegyen található fogási naplóba. Azon halak, melyek tartószákba kerültek, a horgász kötelessége minden esetben a napi árfolyamon megvásárolni.
Kifogott halak cseréje, átadása- ajándékozása szigorúan TILOS !!
Tilos a kifogott halat ártó tényezőknek kitenni!
A nagytestű, 4 Kg feletti halat, a legrövidebb idő alatt és a megfelelő feltételek és felszerelések (pontymatrac/halbölcső ) használata mellett köteles visszaengedni a tóba
A nagytestű 4 kg súlyú feletti halakat haltartóban tárolni még rövid időre is Tilos!
Sátorozás és tűzrakás csak a kijelölt helyeken engedélyezett.
A tóban fürödni tilos.
A vizen és vízparton hang, kép és videó felvétel készülhet és azt a Pontyozó Horgásztó promóciós és marketing célokra felhasználhatja. Ezen engedélyt a szabályzat elfogadásával, mely szabályrendszer a horgásztóra történő belépéssel / jegy vagy bérlet megvásárlásával kerül elfogadásra.
Környék leírása
Megközelíthetőség
Az 51. számú főútról letérve Dunavarsány irányában csupán 10 perces autóútra található a Pontyozó Horgásztó.

Az 51. számú főútról letérve ( körforgalom) Dunavarsány irányába kell haladni a főútvonalon ( Vasút soron ), majd a CBA-nál letérve a főútvonalról az első kereszteződésnél jobbra, majd az utca végén balra kell fordulni. A föld úton haladva ~ 600 méter és megérkezett a Pontyozó Horgásztóra.

GPS koordináták: Pontyozó Horgásztó - Google-térképbe beírva

Waze használatával beírva:Pontyozó Horgásztó
Térkép
Cím
Helyszín: Dunavarsány (Környéke)
Település: Dunavarsány
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve
Videók
Logo
látkép