Általános Felhasználási, illetve Szerződési Feltételek
A honlap regisztrált felhasználásával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket: A www.bojlistavak.hu (továbbiakban: Szolgáltatás) honlapjának oldalait bárki szabadon böngészheti (továbbiakban: "Felhasználó"). Bizonyos szolgáltatásokat csak regisztrált Felhasználó (továbbiakban: "Regisztrált felhasználó") vehet igénybe.
1. A bojlistavak.hu portálon megjelenített információk mindenki számára ingyenesen hozzáférhetők.
2. A portálon elhelyezett információkárt /adatok, képek, címek...stb/ a szolgáltató felelősséget nem vállal, forrását nem vizsgálja.
3. Az Oldalon található hivatkozások (linkek) harmadik, független weboldal tulajdonosok által készített oldalakra mutathatnak. Az ilyen független oldalakon található adatok az oldalak tulajdonosainak kizárólagos felelősségi körébe tartoznak.
4. Az oldalon megjelenített információk adott esetben egyéb harmadik fél által készített weboldalról is származhatnak.
5. A bojlistavak.hu felületére csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy jogait, illetve nem ütköznek a Magyarországon érvényben lévő hatályos törvényekbe, jogszabályokba.
6. A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdető vállalja a felelősséget és őt terhel minden jogi és anyagi következmény.
7. A felhasználó által rögzített hirdetésekben nem szerepelhet olyan tartalom, amely:
• szerzői jogokat sért,
• hatályos jogszabályt sért,
• kereskedelmi jellegű hirdetések megjelentetése amely független a horgászhely tartalmától, jellegétől,
• vallási meggyőződések, etnikai vagy egyéb hovatartozásának hirdetése, firtatása,bírálata, illetve gyűlöletkeltésre, erőszakra ösztönöz,
• nem szerepelhet: önkényuralmi jelkép, pornográf, szexuális, politikai,szerencsejátékkal kapcsolatos tartalom, hirdetés,
• megtévesztő, félrevezető információk,
• a valóságnak nem megfelelő tartalom megjelenítése,
8. Szolgáltató a különböző hardvere eszközökön, rendszerek, webböngészők sokféleségeiből adódó esetlegesen felmerülő hibákért felelősséget nem vállal. A szolgáltató elkötelezett a technológia fejlődésekből adódó kompatibilitások megőrzése mellett.
9. Szolgáltató fenntartja magának a jogot a Szolgáltatás bármely jellegű megváltoztatása, módosítása, avagy részleges- vagy teljes megszüntetése tekintetében.
10. Esetlegesen felmerülő Szolgáltatás szüneteltetésért (hibák, karbantartási műveletek), adatvesztésért, teljes leállásért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.
Technikai információk
A honlap használatához Javascript szükséges, engedélyezze a használatát a böngésző beállításaiban.