Fish Arena horgásztó
Település: Lajosmizse
Régió: Bács - Kiskun megye
Kapcsolattartó:
Telefon: 06209278363
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://fish-arena.com/
Vízterület nagysága: 14 ha
Adatlap frissítve: 2016-09-16 10:38:09
Forrás: http://fish-arena.com/
Catch & Release: Fogd meg és engedd vissza jeggyel rendelkezik a tó : Bojlisjegy
Csónak használati lehetőség :
A végszerelék behordása engedélyezett :
Sátorozási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett :
Parkolási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett : Nincs megadva
A bojlisállások különálló horgászhelyek :
Bojlis horgászállások száma : 16
Szép kártya elfogadás : Nincs megadva
Zuhanyozási lehetőség : Nincs megadva
GPS északi szélesség /lat (fok) : 47.008967
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 19.626575
Rekordfogások :
Nincs megadva Nincs megadva Nincs megadva Nincs megadva Nincs megadva

Általános ismertető
A 14 ha nagyságú tavon 16 horgász állást alakítottak ki. Mindegyik állást fa stégekkel láttak el és tartozik hozzájuk csónak is, amit térítés ellenében lehet kibérelni. Továbbá két álláson fűthető komfortos faházakat is építettek. Felszereltségük 2 emeletes ágy négy fő részére, hűtő, mikro hullámú sütő, áram. A többi horgászálláson természetesen megengedett a sátorozás vagy akár lakókocsival is érkezhetünk. A tó jégmentes időszakban egész évben non-stop nyitva tart és várja vendégeit. A víz átlag mélysége 1,7-1,8 m, aljzata agyagos, egyenletes, itt-ott találhatók kisebb törések, akadók. A tó közepén 2 sávban szigetek váltakoznak a tó teljes hosszában. A szigetek között középen mesterséges akadókat hoztak létre, és ez lett a tó kíméleti területe is, a halak legnagyobb örömére. A szigeteket fűzfákkal és különböző növényekkel díszítették, így nagyon szép és esztétikus látványt nyújtanak a tó teljes hosszában.

Már most számos 20 feletti ponty lakója van a víznek, de 10-20 kiló közöttiből nagyon sokat találunk. Amurból pedig 25 kg feletti a tórekord. A ponty mellett érdekes színfoltja a tónak a lénai- és vágótok is, amiből 15 kiló felettiekkel is találkozhatunk. A pontyozás mellett mindenképp érdemes ezeket a halakat is célba venni. A tokok igen harciasan védekeznek, hatalmas élményt jelent kifogásuk, a nagyobb méretűek igencsak igénybe veszik felszerelésünk erősségét.
Horgászat Árak
Általános horgászrend
Környék leírása
Megközelíthetőség
A Budapesttől 70 km-re fekvő tavat az M5 autópályán tudjuk legkönnyebben elérni. Kecskemét előtt a 73-as km. kőnél kell lejönni az autópályáról, majd Lajosmizse felé fordulva kell tovább haladni. Kb. 1 km után az út jobb oldalán elhelyezkedő Csordás közértnél jobra fordulunk. Innen megyünk egészen, míg meg nem látjuk bal oldalt a Haldorádó tavat. Itt jobra fordulva pár 100 méter után a bal oldalon pillantjuk meg a körbekerített Fish Aréna tavat.
Térkép
Cím
Helyszín: Lajosmizse (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve
Videók
Fish Arena horgásztó
Fish Arena horgásztó
Fish Arena horgásztó
bérelhető faház
Fish Arena horgásztó
Fish Arena horgásztó
Fish Arena horgásztó